Tijdens de Paardenfokdag in Terschuur kwamen naast 45 tuigpaardveulens ook een mooi aantal dressuur- en springveulens voor de jury.

Dressuurveulens
Bij de dressuurveulens werd Jackson (Apache x Cash K V. Osmium) tot kampioen uitgeroepen. Jackson is in eigendom van f/g G.A. Roza te Vuren, A. Valk te Gorinchem en M. van Vliet. Ook werd hij aangewezen voor de nationale veulenkeuring. Vervolgens werden geplaats en aangewezen voor de nationale veulenkeuring, Janory (Chagall D&R x Tanzerin elite prestatie sport V. Florestan I) van f/g A. van Erp te Heesch, Joyrider (Apache x Ultimaat ster prok V. Negro) van f/g M.H.J. Gotink te Warnsveld, Jerichovanck (Ferdeaux x Ulonnevanck V. Kostolany) van f/g R.A.J. Venrooij en A. Vernooij-Mathijssen te Oud Gastel, Janita (Expression x Cita keur EPTM V. Uphill) van f/g A. Haanschoten te Woudenberg en J (Chagall D&R x Bormiek keur IBOP V. Tuschinski) van f/g A. van Erp te Heesch.

Springveulens
Bij de springveulens werd Jay Bloobiday (Kannan x Beatrice keur IBOP V. Berlin) kampioen. Jay Bloobiday is gefokt en in eigendom van Andrew Ramsay uit Putten. Dit veulen werd tevens uitgenodigd voor de nationale veulenkeuring. Tweede in de kampioenskeuring werd Jet (Dakar VDL x Unia ster prok V.Omni Star). Ook zei mag naar Ermelo. Ze is in eigendom van f/g F. en H. Schievink uit Lopik. Vervolgens werden geplaatst in de kampioenskeuring: Jason (Nassau x N.N. V. Salamander) van f/g G.C. van der Meyde te Lunteren en P.H. van der Meyde te Terschuur, Jennycia M.C. (Vittorio x Fenicia prok V. Advance) van f/g M.C. v/d Spek en L.G. de Jong-Bac te Moerkapelle en Juanita (Zirocco Blue VDL x Caganita elite EPTM V. Vincenzo) van f/g J.W. van Wessel te Zwartebroek.

Zadelrubriek
Zoals ieder jaar werd er ook weer een rubriek voor rijpaarden onder het zadel verreden. Sharon van Dijk won met Turfhorst Favoriet (Valdez) van H.P. Koele te Wezep. Tweede werd Forza Roosendaal (Voice) van A.W. van Grootheest te Bennekom en gereden door Athina Sarantoudi. Sandra Heering kon Dylayla (Spielberg) van Ben Heering te Achterveld als derde opstellen.