Disaronno en ECW Imondro zijn de nieuwe aangespannen kampioenen. Disaronno (Victory) van Fam. De Leeuw wist met Lubbert van Oene het fokmerrie kampioenschap Midden-Nederland te winnen. Tweede werd Giantha (Atleet) van Wout Liezen met Henk Hammers en derde werd Elegant (Waldemar) van en met Cor van Dijk.

Ook stond het kampioenschap voor de Young Riders op het programma. Dit kampioenschap werd gewonnen door ECW Imondro (Cizandro) van A. Engbers met Kevin Huckriede. Op de tweede plaats kwam ook hier Giantha van Wout Liezen en nu gereden door Mieke ter Schure. Deze combinatie won de stijlprijs. Derde werd Sander Hoogenberg met Jennytou (Delviro) van H. Minkema.

Ook een inmiddels jaarlijsk terugkerend onderdeel is de Cambridge Cole Trofee. Lambertus Huckriede nam deze mee naar huis met Business (Vlasco) van G. Egberink. Tweede werd Henk Hammers met Funita (Manno) van J. van der Meulen, gevolgd door Helandro B (Cizandro) van en met Cor van Dijk. Laatsgenoemde won eerder op de dag de kleine limiet. Tweede werd India (Cizandro) van en met Anton Kogelman en Henk Hammers werd met Hebulanus (Cizandro) van W. van Duinen derde.

In de dresseerkarrubriek was de hoogste eer voor Bud de Gooijer met Alwin (Manno) gevolgd door Gerard Horst met Diariska (Tendens). In de alternatieve IBOP wisten de twee voorgestelde merries voldoende punten te halen. Johannalina (Cizandro) van H. Minkema kreeg 80,5 punten en Kanita (Ditisem) van G. Kamphorst ging met 76,5 punten huiswaarts. Beide werden voorgesteld door Henk Hammers.