We zijn al volop bezig met de organisatie van de 78e editie van de Paardenfokdag Veluwe & Vallei.

Op donderdag 25 juli 2019 staat de Paardenfokdag weer in het teken van de veulenkeuringen, aangespannen rubrieken, shows en nog veel meer!

Jaarlijks worden er ruim 100 dressuurveulens, springgerichte veulens, tuigpaardveulens en gelderse veulens opgegeven, afkomstig uit heel Nederland. De beste veulens uit elke fokrichting kunnen een aanwijzing voor de nationale veulenkeuring verdienen.

Daarnaast hebben de tuigpaarden een vast plekje gekregen in het programma. Meerdere aangespannen rubrieken zullen verreden worden waaronder het kampioenschap voor de Young Riders.

Noteert u de datum alvast in uw agenda? Donderdag 25 juli 2019!Wellicht wacht u nog vol spanning op uw veulen(s), voor degene die er al zijn is de inschrijving open.

Veulens kunt u gemakkelijk opgeven via https://mijn.kwpn.nl/Home.aspx (Mijn paarden -> Hier kiest u het gewenste veulen uit, dan klikt u rechts op aanmelden voor keuring/event en klikt u in de agenda op 25 juli Veulenkeuring Gelderland, Terschuur-> aanmelden) Opgeven voor de overige rubrieken kan via de knop inschrijven.