Na een aantal maanden van onzekerheden en veel thuis blijven keken we uit naar de versoepelingen naar aanleiding van het coronavirus.

We hadden inmiddels al vernomen dat er vanaf 1 juli weer meer mogelijkheden zouden zijn om evenementen te organiseren en te bezoeken. Als bestuur van Stichting Paardenfokdag Veluwe en Vallei waren wij hier dan ook heel content mee, want dit zou voor ons betekenen dat wij alsnog de Paardenfokdag konden organiseren.

Helaas blijkt na een gesprek met betrokken partijen en gemeente dat er teveel haken en ogen zijn om een evenement, zoals de Paardenfokdag op een haalbare en verantwoorde wijze te organiseren. Dit heeft ons helaas doen besluiten om de Paardenfokdag dit jaar niet door te laten gaan.

Wij betreuren dit zeer want de Paardenfokdag brengt veel plezier, beleving en verbondenheid met zich mee. De onzekerheid van het aantal bezoekers en de consequenties die hieraan hangen voor deelnemers, bezoekers, sponsoren en ons als bestuur zijn echter te groot.

Wij hopen volgend jaar weer een mooie editie te kunnen organiseren en u weer te mogen verwelkomen. Voor nu wensen wij u een goede gezondheid!