We begonnen gisterochtend met de springgerrichte veulens. Cor Loeffen en Arie Hamoen kregen een mooi aantal veulens te keuren. Ook nu konden we dankzij onze sponsoren weer mooie geld- en ereprijzen beschikbaar stellen waaronder een gratis dekking en een deken voor de kampioen en een vleesschotel voor de reservekampioen.

Kampioen bij de springveulens werd Racoon W (Cantona TN x Corland) van familie van Wessel. Reservekampioen werd Rey (Jumper Verdi) van H.G. en M.H. Spronk, derde werd Raspberry Rumble MTB (Zirocco Blue VDL) van N. Loevering gevolgd door Remember BD (Love Connects) van F.J.E. en F.Z. Krieger. Deze vier veulens zien we terug in Ermelo.

Vervolgens geplaatst in de kampioenskeuring werden Rumo Eldorado MP (Eldorado van de Zeshoek) van M.C. Pieterse, Robalia (Je Suis Equus Tame) van H. Dissel en Rodez (Panenka de Kalvarie) van E.J.H. Oude Lashof.