Een mooi aantal tuigpaardveulens werd afgelopen donderdag gepresenteerd op de Paardenfokdag in Terschuur. Er werd een kampioen gekozen bij de merries- en bij de hengstveulens. Door onze sponsoren waren er weer mooie geld- en ereprijzen beschikbaar gesteld waaronder een gratis dekking en een deken voor de kampioenen en een vleesschotel voor de reservekampioenen.

MERRIEVEULENS
De kampioen bij de tuigpaardmerrieveulens kwam ook dit keer uit de stal van de familie Daniëls! Redia (Atleet x Unieko) voerde de ereronde aan! We zien haar terug in Ermelo. Reservekampioen werd Radora (Cizandro) van familie Kamphorst gevolgd door Ricoletta (Maximiano) van W. Ruinemans, Rosa (Cizandro) van E . Lokhorst en Roxette (Atleet) van M.J. Van Bruggen.

 

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen, paard en buitenshuis

HENGSTVEULENS

De sjerp bij de tuigpaardhengstveulens ging om bij Ruwaldo (Atleet x Cizandro) van F. Raaijmakers. Op de tweede plaats kwam Ravensgoed W (Dylano) van familie van Wessel gevold door Relatief (Idol) van E. en S. Daniels. Deze drie veulens mogen naar Ermelo. Vierde in de kampioenskeuring werd Robijn W (Fantijn) van familie van Wessel en vijfde werd Rikkert (Maximiano) van Aris van Manen.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen, paard, buitenshuis en de tekst 'Horses.nl PAARDENKRANT'