De animo bij de dressuurveulens was ook dit jaar weer het grootst. Ook deze veulens werden beoordeeld door Cor Loeffen en Arie Hamoen waarbij de voorzittersrol nu voor Arie Hamoen was. En ook voor de dressuurveulens waren er mooie geld- en ereprijzen beschikbaar gesteld waaronder een gratis dekking en een deken voor de kampioen en een vleesschotel voor de reservekampioen.

Riverside (Valverde x Apache) werd kampioen bij de dressuurveulens! Ze is in eigendom van A. van Erp. Tweede werd Racoon (Vitalis) van A.J. Smelt en A. van Erp en op de derde plaats kwam Royal Highness Got to Dance van M. van Dam. Deze drie veulens mogen door naar Ermelo.

Vierde in de kampioenskeuring werd Romero K (Lloyd) van G. en G.H. Kamphorst gevolgd door Rembrandt van het Prinsenland (Kjento) van Het Prinsenland BV.