In het kampioenschap gereden door dames voor de regio midden/west/zuid werd de chique Joker (Delviro) met Pien Jansen kampioen. Het zilver ging naar Hanneke Mekkes met Roelofsen Horse Trucks Bentley VDL (Larix) het brons naar King Thomas (Cizandro) met Karina van Bruggen.

De (fok)merries streden om het kampioenschap fokmerries Midden-Nederland. De dagwedstrijd werd gewonnen door Elegant (Waldemar) met Cor van Dijk, gevolgd door Derk-Jan Mekkes met Roelofsen Horse Trucks Havana (Bentley VDL), Funita (Manno) met Henk Hammers en Kianita (Eebert) met Aris van Manen sloot de rij van de overrijders. Funita en Kianita komen uit de regio en de titel Kampioen fokmerries Midden-Nederland ging daarom naar Funita met Henk Hammers.

Ook een mooie strijd om de Cambridge Cole Trofee afgelopen donderdag. Uiteindelijk trok de KWPN-hengst Hubert met Lambertus Huckriede aan het langste eind, gevolgd door nog twee KWPN-hengsten. Heliotroop werd tweede met Henk Hammers voor Idol met Mark de Groot.