Op donderdag 21 juli 2022 staat de 80e editie van de Paardenfokdag Veluwe en Vallei gepland. We zijn alweer volop bezig om een mooi programma in elkaar te zetten. Heeft u al een veulen(s)? Dan kunt u deze al opgeven.

Kampioenskeuringen
De beste veulens zullen worden uitgenodigd voor de kampioenskeuringen! Dankzij onze sponsoren zijn er weer mooie prijzen beschikbaar, waaronder een gratis dekking voor het beste dressuur- spring en tuigpaardveulen. Daarnaast worden er weer mooie geldprijzen uitgereikt.

Aangespannen rubrieken
In de middag staan er meerdere aangespannen rubrieken op het programma. Inschrijven hiervoor kan via de website van de VERT.

Opgeven veulenrubrieken
Veulens kunt u gemakkelijk opgeven via deze link.

(Zorg dat u ingelogd bent en klik dan rechts op de oranje knop aanmelden en kies vervolgens het gewenste veulen)

IBOP
Voor de tuigpaarden is er de mogelijkheid om aan de alternatieve IBOP deel te nemen in Terschuur. Aanmelden kan hier