Op de Paardenfokdag werden in de middag ook een aantal aangespannen rubrieken verreden.

In het kampioenschap fokmerries Midden-Nederland ging de winst naar Kibora V (Manno) van familie van Vemde met Lubbert van Oene. Tweede werd Henk Hammers met Funita (Manno) van familie van Wessel gevolgd door Mareda (Idol) van E. Kruisiwjk met Berry van der Genugten.

In de ereklasse streden de paarden om de Cambridge Cole Trofee en die ging naar Heliotroop (Colonist) van Naber met Henk Hammers. Tweede werd Briljant W (Larix) van familie van Wessel met Hanneke van Wessel en derde werd Grandioos (Atleet) van en met Marit Westerink.

Heliotroop

De competitie werd gewonnen door Nevaro (Idol) van L. Wijkmans met Mark de Groot gevolgd door Mr. Blue Sky BFT (Idol) van B. Franken met Freek Saris en Miss Colinde VS (Waterman) van ter Laak met Henk Hammers.

In de kleine limiet pakte Lakei (Dylano) van Paijmans met Kees Kimenai de winst. Tweede werd Latino (Dylano) van de Comb. Vink/Kruiswijk/de Groot met Mark de Groot en derde werd Maximiano I&S (Baarzens Jagerszoon) van I&S Sporthorses met Lubbert van Oene.

Jericho (Dylano) van E. Kruiswijk won met Mark de Groot de grote limiet en daar werd Landheer (Fantijn) van en met Piet Lijffijt tweede. Derde werd Jivirona (Eebert) van en met Gijs ter Laak.
Jericho won ook de Young Riders rubriek met Roy Brand. Daar werd Mieke ter Schure met Julant W (Fantijn) van H. en G. Naber tweede gevolgd door Grandioos (Atleet) van en met Marit Westerink.

De dresseerkarrubriek werd gewonnen door Kerro BFT (Cizandro) gereden door zijn eigenaar Brian Franken. Toon van Doorn werd met zijn eigen Elburg (Marocco Field Marshall) tweede en derde werd Bud de Gooijer met Alwin (Manno).

Kibora V