Op donderdag 27 juli 2023 staat de 81e editie van de Paardenfokdag Veluwe en Vallei gepland. We zijn alweer volop bezig om een mooi programma in elkaar te zetten. Heeft u al een veulen(s)? Dan kunt u deze al opgeven.

Dit jaar zal ons evenement in de middag en avond plaats vinden. We starten om 13.00 uur met de veulenrubrieken. De aangespannen rubrieken zullen rond 16.30 uur starten.

Kampioenskeuringen en NVK
De beste veulens zullen worden uitgenodigd voor de kampioenskeuringen! Dankzij onze sponsoren zijn er weer mooie prijzen beschikbaar, waaronder een gratis dekking voor het beste dressuur- spring en tuigpaardveulen. Daarnaast worden er weer mooie geldprijzen uitgereikt. De beste veulens uit elke fokrichting kunnen tevens een uitnodiging verdienen voor de Nationale Veulenkeuring.

Aangespannen rubrieken
Er staan ook weer meerdere aangespannen rubrieken op het programma. Inschrijven hiervoor kan via de website van de VERT.

Ook Hackneys en een jeugdrubriek
Dit jaar verwelkomen we ook hackneys. Er zal een lage en een hoge limiet verreden worden, een ereklasse en een damesnummer. Inschrijven kan via de site van de VHN.
Daarnaast willen we de jeugd stimuleren en wordt er ook een jeugdrubriek uitgeschreven. Hieraan kan deelgenomen worden met een aangespannen pony. Opgeven kan zowel bij de VERT als bij de VHN.

Opgeven veulenrubrieken
Veulens kunt u gemakkelijk opgeven via deze link.

(Klik rechts op de oranje knop aanmelden en kies vervolgens het gewenste veulen)

IBOP
Voor de tuigpaarden is er de mogelijkheid om aan de alternatieve IBOP deel te nemen in Terschuur.
Aanmelden kan hier