Op donderdag 11 juli 2024 staat de 82e editie van de Paardenfokdag Veluwe en Vallei gepland. Dit jaar wat eerder in juli dan normaal. Dit in verband met de Olympische Spelen. Het KWPN heeft daardoor de keuringen allemaal wat naar voren gehaald.

We zijn alweer volop bezig om een mooi programma in elkaar te zetten. Heeft u al een veulen(s)? Dan kunt u deze al opgeven.

Dit jaar zal het evenement wederom in de middag en avond plaats vinden. We starten rond 13.00 uur met de veulenrubrieken. De aangespannen rubrieken zullen rond 16.30 uur starten.

Kampioenskeuringen en NVK
De beste veulens zullen worden uitgenodigd voor de kampioenskeuringen! Dankzij onze sponsoren zijn er weer mooie prijzen beschikbaar, waaronder een gratis dekking voor het beste dressuur- spring en tuigpaardveulen. Daarnaast worden er weer mooie geldprijzen uitgereikt. De beste veulens uit elke fokrichting kunnen tevens een uitnodiging verdienen voor de Nationale Veulenkeuring.

Aangespannen rubrieken
Er staan ook weer meerdere aangespannen rubrieken op het programma. Inschrijven hiervoor kan via de website van de VERT.

Hackneys en een jeugdrubriek
Dit jaar verwelkomen we ook weer hackneys. Inschrijven kan via de site van de VHN.
Daarnaast wordt er ook weer een jeugdrubriek uitgeschreven. Hieraan kan deelgenomen worden met een aangespannen pony of onder het zadel. Opgeven voor de jeugdrubriek kan bij de VERT, VHN of bij ons eigen wedstrijdsecretariaat, hanneke@paardenfokdag.nl.

Opgeven veulenrubrieken
Veulens kunt u gemakkelijk opgeven via deze link.

(Klik rechts op de oranje knop aanmelden en kies vervolgens het gewenste veulen)